ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ

Като наш клиент вие имате право да върнете закупените от вас продукти в рамките на 14 календарни дни от датата, на която сте ги получили, без да упоменавате причина за това. В такъв случай заплащате само директните разходи за връщането на продуктите. Ако причината за връщането е грешка от наша страна, ние ще поемем разходите за транспорт до нас, при положение, че той е осъществен с куриерски фирми Спиди или Еконт.

За да упражните правото си на отказ, трябва да върнете продуктите в състоянието, в което сте ги получили - със запазена цялост на опаковката, без видими следи от употреба по нея, във фирмената опаковка, в която са били при получаването. Необходимо е да уведомите Му К България по и-мейл за вашето намерение да върнете поръчката, като посочите банкова сметка и продуктите, които бихте желали да върнете. Запазваме си правото да откажем връщане на заплатената сума по поръчката, ако продуктите са с нарушен вид, били са използвани и не са в състоянието, в което са били получени от вас. Отварянето на индивидуалната опаковка на всеки продукт се счита за нарушаване на неговата цялост и продуктът не подлежи на връщане.

Възстановяването на платената сума, включително и заплатените разходи за транспорт при поръчката, ще бъде извършено до 14 календарни дни от датата на получаване на продуктите, в съответствие с чл.54, ал.2 от ЗЗП. 

Ако куриерът не намери клиента на посочения от него адрес при поръчка, разходите по пренасочване или връщане на поръчката се заплащат от клиента.

Сравнение на продукти