Корейската козметика е истински феномен в света на красотата, синоним на високо качество, достъпна цена и съвременни иновации. Тя бързо превзема сърцата на любителите на безупречната кожа по цял свят и е изключително популярна сред представителите на всички възрасти. 

 Корейската грижа е насочена към постигане на здрава, сияйна и перфектно изглеждаща кожа. Всички се възхищават на красивата, идеално гладка кожа на азиатките, която сякаш не се подчинява на природните закони и остаряването. Известна е корейската рутина от 10 стъпки за грижа за кожата, която има революционен ефект в света на женската красота.

 Продуктите съдържат много естествени съставки, екстракти от екзотични растения, масла, много от които се срещат рядко в козметиката от западните страни. Използват се процеси на екстракция и ферментация, които също са уникални за корейската козметика. Продуктите са почти изцяло съставени от доказани и действащи съставки - от хиалуронова киселина, пептиди, витамини, еластин, екстракти от алое, азиатска центела и най-различни полезни растения, до серуми с охлювена слуз или колоидно злато.

 Корейската козметика акцентира върху усещането и емоцията от използването на продуктите, които идват под най-различни форми и текстури. Съществува огромно разнообразие от продукти и техните варианти и методи на използване, защото грижата за кожата трябва да е забавно и носещо удоволствие преживяване. 

 Компаниите-производители не спират да се развиват и да търсят най-добрите съвременни методи на производство, за да предложат все по-ефективни продукти и съставки. 

 Можем да си позволим добра действаща козметика на нормална цена - дори високият клас корейска козметика обикновено е много по-достъпен от западно-европейските премиум брандове. Свикнали сме да свързваме евтиното с ниско качество, но това изобщо не се отнася за корейските продукти - съотношението качество - цена няма аналог.

Сравнение на продукти